Soutěž s Festival Šumivého vína 8.6. ukončena a vítězem se stává?...

Milovníci šumivých vín, zapojte se do oslav s námi! Již 8. června od 11:00 hodin vás srdečně zveme do parku před Vilou Tomáše Bati ve Zlíně, známou také jako prostor "Pod lipami", na největší festival šumivého vína v České republice.

Připravte se na den plný zábavy, který si užije celá rodina. Čeká na vás bohatý program, vynikající jídlo a především skvělé bubliny. A to vše bez vstupného! Bublinky budeme nalévat přímo ze skla, abyste mohli plně ocenit jejich kvalitu a chuť. Festival nabídne jedinečnou příležitost ochutnat špičkové produkty z celé Evropy a prožít autentický zážitek.

 

 

Máme také radost oznámit, že výhercem naší soutěže o láhev bublin na našich sociálních sítích na Facebooku a Instagramu @lifeiswine.cz se stává uživatel @Šťastnovka tvoří. Gratulujeme!

Děkujeme všem, kdo se zúčastnili naší soutěže, a těšíme se na vaši účast na festivalu. Nezapomeňte, že již plánujeme další zajímavé soutěže. Nebojte se, bude to stát za to!

Přijďte s námi oslavit šumivé chvíle plné radosti a společně užít nezapomenutelný den. Těšíme se na vás ve Zlíně u Batiovy vily!

Kde: Park před Vilou Tomáše Bati, Zlín
Kdy: 8. června, start od 11:00
Vstupné: Zdarma

Přijďte a sdílejte s námi lásku k šumivému vínu!